Rezervă acum: 0364 405 642

Survol Elicopter Bucuresti – Zboruri Inedite

Descoperă fiorii unui zbor cu totul și cu totul special. Alege un survol elicopter Bucuresti și bucură-te de o experiență de neuitat, deasupra lumii agitate. Heli Taxi organizează, de regulă, transferuri de persoane, ridicări aeriene sau filmări aeriene. În acest caz, zborul este taxat pe oră, dar și în funcție de numărul de pasageri sau de timpul de așteptare a aeronavei. Pentru survoluri scurte (de 30 de minute) și alte activități similare, vă recomandăm să luați legătura cu partenerii noștri de la Activități Cadou Supermarket.

Cum programezi un survol elicopter Bucuresti?

elicoptere de vanzare bell
elicoptere de inchiriat pentru survol in Bucuresti

Procedura de rezervare e foarte simplă. Trebuie să intri pe site-ul Activități Cadou, la produsul pe care dorești să îl achiziționezi. După finalizarea comenzii, vei primi un voucher cadou prin e-mail.

Poți oferi voucherul unei persoane dragi sau îl poți folosi pentru a te programa la o experiență de neuitat. Până la urmă, în ziua de azi, nu e neobișnuit să îți faci singur un cadou.

Trimite-le partenerilor noștri o cerere de rezervare prin intermediul formularului de pe site. Aceștia te vor contacta în vederea stabilirii datei potrivite pentru desfășurarea zborului.

Survol elicopter Bucuresti - Întrebări frecvente

survol elicopter bucuresti

Iată câteva întrebări de bază pe care s-ar putea să le ai înainte de achiziționarea unui survol elicopter Bucuresti. Noi am încercat să răspundem cât mai concis la ele, dar, dacă am omis ceva, îi poți contacta pe partenerii de la Activități Cadou, iar ei îți vor răspunde cu drag la orice întrebare.

Cât durează zborul?

Un survol elicopter Bucuresti durează 30 de minute. În acest timp este inclusă pornirea motorului, decolarea și aterizarea.

Când mă pot programa la zbor?

Un voucher cadou pentru survol cu elicopterul este valabil 12 luni. În perioada de valabilitate a voucherului îi poți contacta oricând pe partenerii noștri de la Activități Cadou cu o cerere de rezervare. Recomandăm ca această cerere să fie făcut cu minim 7 zile înainte de data dorită pentru a putea confirma disponibilitatea.

Unde anume se zboară și cum ajung acolo?

Locația exactă de decolare, precum și coordonate GPS și indicații cu privire la modul de acces vor fi transmise către titularul voucherului în momentul în care este confirmată rezervarea pentru o dată anume. Beneficiarul va primi un document de confirmare numit Activity Pass, care conține toate aceste informații.

Ca documente trebuie să am la mine pentru a putea decola?

Este necesar să aveți asupra dumneavoastră un document de identitate cu fotografie. Dacă alegeți o experiență oferită de partenerii de la Activități Cadou Supermarket, va trebui, de asemenea, să prezentați Activity Pass-ul care confirmă rezervarea dvs. Acest document poate fi prezentat și direct de pe telefon, nu este necesar să îl aveți pe hârtie.

Pot amâna o programare dacă intervine ceva neprevăzut?

Conform termenilor și condițiilor partenerilor noștri, poți solicita amânarea / anularea unei rezervări cu cel puțin 48 de ore înainte de data desfășurării. În acest caz, programarea va fi amânată pentru următoarea dată disponibilă. Dacă soliciți amânarea sau anularea unei rezervări cu mai puțin de 48 de ore înainte de data desfășurării, îți vei pierde dreptul de a mai utiliza voucherul cadou.

Ce alte experiențe cu elicopterul pot desfășura?

inchiriere elicopter bucuresti

Un survol elicopter Bucuresti este, de fapt, doar vârful iceberg-ului. Catalogul partenerilor de la Activități Cadou Supermarket include o serie de experiențe memorabile construite în jurul unui astfel de zbor.

Survol elicopter Bucuresti deasupra Castelelor Bran și Peleș

survol elicopter deasupra castelului bran

Această experiență inedită poate fi desfășurată de două persoane. Astfel, te vei bucura de acest zbor deosebit alături de un prieten sau un membru al familiei. Decolarea are loc de pe un heliport din apropierea Bucureștiului. Veți zbura spre Sinaia și veți putea admira Valea Prahovei și Castelul Peleș de la înălțime. Pe urmă, zburați către Bran și bucurați-vă de o priveliște de sus asupra Castelului lui Dracula.

Heli Ski

heli ski

Dacă te pasionează sporturile de iarnă, avem o experiență care te va ajuta să le duci la un alt nivel. Vei avea parte de un zbor cu elicopterul în timpul căruia poți admira văile pline de zăpadă. Aterizăm într-o zonă montană, departe de pârtiile aglomerate. Astfel, te vei putea distra pe o pârtie cu zăpadă proaspătă. Această activitate include două urcări cu elicopterul până în vârful crestei montane și 2 coborâri pe ski însumând aproximativ 1500 m pe verticală.

Heli Ski este o activitate inedită, care se adresează schiorilor experimentați. Veți fi însoțiți de un ghid autorizat de Asociația Ghizilor Montani din România, dar traseele sunt destul de dificile. Pentru cineva cu puțină experiență pe skiuri recomandăm mai degrabă o Lecție de inițiere în ski. Aceasta nu include și zborul cu elicopterul, însă participanții vor putea învăța mai multe despre acest sport și vor dobândi experiența necesară pentru Heli Ski.

Heli Dining în București - Cină la un Conac Boieresc

heli dining

Cauți o activitate specială, inedită, pe care să o petreci împreună cu persoana iubită? Alege Heli Dining în București - Cină la un Conac Boieresc și pregătește-te să o dai pe spate!

Veți fi preluați de la un hotel din capitală sau de la adresa voastră de o limuzină luxoasă și transferați la un heliport din apropierea orașului. De aici vă preia pilotul nostru. Veți zbura până la un restaurant spectaculos amplasat într-un fost conac boieresc atent restaurat. Delectați-vă cu bucate gustoase și vinuri alese timp de 2 ore. Pe urmă, elicopterul vă aduce înapoi la heliport. De aici, limuzina noastră vă preia și vă transferă înapoi în locația de unde ați pornit.

Lecție de zbor cu elicopterul în București

lectie de zbor cu elicopterul

Pentru o persoană pasionată de zbor sau care intenționează să urmeze o carieră în domeniu, recomandăm o Lecție de Zbor cu Elicoperul. Această experiență include un scurt instructaj teoretic urmat de 30 de minute de zbor efectiv, timp în care pilotul va executa câteva manevre demonstrative, urmând ca sărbătoritul să preia chiar el manșa. După aterizare, participantul va putea decide, în cunoștiință de cauză, dacă pilotajul este într-adevăr ceea ce își dorește.

Survol elicopter Bucuresti - Video

No Comments Yet.

Leave a comment