Rezervă acum: 0364 405 642

Despre Heli Taxi

Cine este Heli Taxi

elicoptere de vanzare bell

Heli Taxi furnizeaza servicii profesionale de transport cu elicoptere de inchiriat in Romania

Misiune:
Lucram în siguranță și eficient

Examinam și îmbunătățim în permanență performanța noastră

Lucram în parteneriat inovator cu clienții noștri

Extindem afacerea

Asiguram satisfacția clienților

Punem preț pe contribuția angajaților noștri, satisfacția lor în muncă și bunăstarea.

Viziune: Heli Taxi isi propune sa ajunga compania numarul 1 in domeniul elicopterelor de inchiriat in Romania

Valori: Siguranța – mai presus de orice
Integritate – facem ceea ce trebuie
Ingeniozitate –  practici și inovatori
Munca în echipă – transparență și respect unul față de celălalt
Calitate și excelență – stabilim și atingem standarde înalte în tot ceea ce facem

marturii

contact

Echipa

Informații despre călătorie

Informatii despre locul de decolare

Serviciile de inchirieri de elicoptere va pun la dispozitie aeronave care pot decola de pe aeroporturi, heliporturi sau din orice loc neobstacolat care sa permita pilotului decolarea in siguranta, si unde exista acordul propietarului terenului. In cazul decolarii de pe aeroport pasagerii trebuie sa treaca prin procedura de securitate ca sa ajunga pe domeniul securizat al aeroportului.

Cazare

Va punem la dispozitie serviciul nostru de rezervari de camere pe perioada in care folositi elicoptere inchiriate de la noi; fie ca va doriti o cazare discreta sau luxul suprem in domeniul hotelier din Romania, in care camerele vor avea un design exclusivist si modern, fiecare dintre ele oferind acces broadband wireless gratuit la Internet, televizor LCD, mini bar, seif, masa si fier de calcat, uscator de par, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, precum si numeroase servicii pentru oaspetii clasei Business

Catering

Organizam și livram la bord alimente și băuturi pentru clientii nostri, de la sarbatoriti care au primit cadou un zbor pana la diversi demnitari, ministri, și anturajul lor.

Transferuri

La Heli Taxi ne asiguram ca vă bucurați de o experiență de călătorie bine organizata și plăcută de la ușa hotelului sau a biroului si pana la destinația preferată . Va punem la dispozitie servicii de transfer cu limuzine cu sofer sau inchirieri de autoturisme, de lux sau exotice, pentru transfer de la heliport sau aeroport , în oricare din destinațiile alese.

Divertisment

Pasagerii post sa asculte muzica in casti in timpul zborului. Echipajul poate face anunturi cu urari din partea companiei. Va putem pune la dispozitie chiar si piloti care sa va cante un cantecel. Pasagerilor, carora companiile le inchiriaza un elicopter, li se pot pune la dispozitie, daca compania organizatoare doreste, brosuri cataloage sau fluturasi.

Acte necesare

Procedurile de securitate din aeroporturi si heliporturi ne cer sa solicitam fiecarui pasager un act de identitate cu fotografie (carte de identitate sau pasaport). Aceste acte nu sunt neaparat necesare in cazul in care decolarea se face dintr-un helistop, o suprafață de teren sau structura situata pe acoperiș, desemnată pentru a fi folosita pentru imbarcarea sau descărcarea de pasageri si marfa, care nu oferă facilitati de mentenanta pentru elicopter și facilități de reparații sau servicii de alimentare cu combustibil.