Rezervă acum: 0364 405 642

Marturii

Pilotul nostru, Mihai, a fost informativ și prietenos, asigurându-se că avem o experiență de zbor cu elicopterul de inchiriat grozavă in turul cu elicopterul din Bucuresti la Castelele Bran si Peles. Deși a costat mult mai mult decât ceea ce plănuisem initial, o excursie cu autoturismul, s-a dovedit a fi călătoria perfectă

Adrian Ciobanu, Bucuresti,

Experiență minunată! După cum v-ați aștepta, pilotul este foarte profesionist și conștient de siguranță. 5 dintre noi în elicopter plus pilotul Marian care a fost grozav. Priveliștile și peisajul nu se compara cu nimic din ce am mai văzut până acum! Am văzut chiar și un cerb și perechea lui pe versantul muntelui! Aterizarea la castelul Bran și decolarea au fost cu adevărat uimitoare. Atâtea fotografii am facut... Aș recomanda cu căldură! La fel de bună sau chiar mai bună decât excursia cu elicopterul la Marele Canion.

Gelu Marinescu,

Personal amabil, instrucțiuni excelente despre cum va fi zborul, unde și când să sosiți, trimise prin e-mail în momentul rezervării. Întreaga experiență Heli Dining a fost fantastică. Personalul politicos care s-a ocupa de servirea mesei face experiența și mai placuta, ceea ce este greu de imaginat odată ce ați văzut peisajele din elicopter.

Valentin Popa, Întreprinzător