Rezervă acum: 0364 405 642

Heli Taxi Bucuresti

Contactează-ne chiar azi pentru serviciile Heli Taxi Bucuresti. Îți oferim cea mai bună soluție pentru un zbor de neuitat, indiferent dacă ai nevoie de un survol de agrement, de un heli tur sau de o misiune mai complicată precum ridicări sau filmări aeriene.

Pentru a primi cea mai bună ofertă, mulată pe ceea ce ai nevoie, va trebui să ne dai informații complete despre zborul solicitat - număr pasageri, durată, locație sau chiar greutatea obiectelor (dacă este vorba de ridicări). Costul final al zborului poate fi afectat de factori precum capacitatea aeronavei solicitate, nivelul de confort sau echipamentele cu care trebuie dotat elicopterul.

Heli Taxi Bucuresti - Capacitate Aeronave
Niveluri de Confort
De ce să alegi Heli Taxi Bucuresti?
Care sunt costurile pentru Heli Taxi Bucuresti?
Heli Taxi Bucuresti - Videoclipuri de prezentare

Heli Taxi Bucuresti - Capacitate Aeronave

heli taxi bucuresti, Agusta A109 Grand VIP

Un detaliu pe care îl solicităm neapărat înainte de a face o cotație de preț este numărul de pasageri. În funcție de asta, stabilim ce capacitate este necesar să aibă elicopterul și căutăm varianta optimă. Astfel, nu îți vom cota niciodată un elicopter de 6 pasageri dacă vrei să zbori singur sau alături de un prieten pentru că ar fi un cost suplimentar inutil pentru tine.

Robinson R44 - Elicopter pentru 3 pasageri

heli taxi bucuresti
Robinson R44

Cea mai populară opțiune de elicopter mic (capacitate 4 persoane: 1 pilot și 3 pasageri) este Robinson R44. Pentru misiuni cu pasageri puțini, vom cota de multe ori acest elicopter pentru că este cea mai avantajoasă variantă din punct de vedere a prețului. R44 nu este un elicopter de lux, dar este potrivit pentru orice tip de zbor de agrement sau transfer dintr-o locație în alta.

Pentru cunoscători, oferim câteva informații tehnice pe pagina dedicată acestui elicopter.

Elicopter pentru 4 pasageri - Airbus EC120

heli taxi bucuresti-economic
Airbus EC 120

Modelul EC120 de la Airbus este ideal pentru transferul a 4 pasageri (cu greutate medie de până la 80 kg / persoană). Acest elicopter atinge o viteză de croazieră de 223 km/h. Dimensiunile lui EC120 sunt: Lungime = 9,6 m și lățime = 3,4 m. Pentru mai multe date tehnice, îți recomandăm pagina dedicată lui EC120.

AS355 - Elicopter Executiv pentru 5 pasageri - Heli Taxi Bucuresti

heli taxi bucuresti-elicopter-airbus-as-355-np
Airbus AS355

Airbus AS355 este un elicopter de 5 pasageri utilizat în special pentru călătorii de afaceri. Este soluția ideală atât pentru un zbor cu familia cât și pentru transferul partenerilor de afaceri. Mai mult, țări precum Brazilia, Chile sau Irlanda au această aeronavă în componența forțelor lor aeriene.

Viteza maximă a lui Airbus AS355 este de 278 km/h, iar cea de croazieră ajunge la 224 km/h. Unde lucru este sigur, cu acest elicopter nu vei întârzia niciodată la o întâlnire importantă.

Elicopter pentru 6 pasageri

Inchiriere elicopter de 6 pasageri, heli taxi bucuresti
Bell 429

Dacă solicitați serviciile Heli Taxi Bucuresti pentru mai mulți pasageri, putem cota fie două sau mai multe elicoptere de capacitate mai redusă, fie un elicoper mai mare precum Bell 429, care poate transporta 6 pasageri. Mai mult, Bell 429 este configurat cu un interior VIP, oferind confort ridicat și viteză mare de deplasare (cea de croazieră este de 278 km/h).

Bell 429 este elicopterul ideal atât pentru deplasarea unei echipe în interes de afaceri cât și pentru deplasarea familiei sau a unor prieteni.

Niveluri de Confort

inchiriere-elicopter3, heli taxi bucuresti

În funcție de preferințele tale și de bugetul alocat pentru serviciile Heli Taxi Bucuresti, îți putem pune la dispoziție aeronave din diferite clase de confort. Astfel, avem elicoptere economice, precum Robinson R44, executive (de exemplu AS355) sau chiar VIP.

Elicoptere Economice

Vrei să zbori cu elicopterul, iar bugetul tău este limitat? Avem o soluție pentru tine: alege un elicopter din clasa economică, la un cost mult mai accesibil decât un Executiv sau un VIP.

În această categorie se încadrează modele precum Robinson R44 (3 pasageri) sau EC120 (4 pasageri). Trebuie să ai în vedere faptul că un elicopter economic nu oferă același confort ca unul dintr-o clasă superioară. De asemenea, pregătește-te pentru o doză de adrenalină, întrucât la aceste aeronave vei simți vibrațiile din timpul deplasării.

Heli Taxi Bucuresti - Clasa Executive

Bell 206 B3

Aceste elicoptere oferă un nivel ridicat de confort fiind preferate pentru călătorii de afaceri sau transferul partenerilor. Cu un interior spațios și bine dotat, zborul va fi cu siguranță o plăcere.

Elicopterele executive din flota noastră sunt Airbus AS355 (5 pasageri) și Bell 206. O altă aeronavă care se încadrează la această categorie este AS350 B3, elicopter echipat și pentru ridicări de sarcină la cârlig.

Elicoptere VIP

inchiriere-elicopter-vip-agusta-aw-139
Agusta AW139

Clasa VIP înseamnă calitate superioară, condiții de lux și cele mai bună dotări posibile. Când vorbim de un elicopter VIP, totul este la superlativ. Un astfel de zbor asigură cele mai bune condiții pentru tine și partenerii de afaceri sau prietenii care te însoțesc.

Flota noastră de elicoptere VIP include modelul Agusta A109, dotat cu două motoare și cu capacitatea de 6 pasageri. Viteza maximă de deplasare pentru acest elicopter este de 285 km/h. Un alt elicopter de 6 locuri este Airbus EC 135.

Dacă ai nevoie de un elicopter mai mare, îți putem pune la dispozției Agusta AW139, cu capacitatea de 15 pasageri și o viteză de croazieră de 306 km/h (sau 191 mph).

Clasa VVIP

Agusta AW101

VVIP este o clasă specială de elicoptere, dotate cu sistem și tehnologii de ultimă generație dar și cu sistem de apărare antirachetă. Din acest motiv, un elicopter VVIP este, în principal, alegerea șefilor de stat și de guverne sau a unor persoane cu posibilități financiare ridicate.

Elicopterele din această categorie sunt Agusta AW101. Această aeronavă are un interior spațios și este dotată cu tehonologii de ultimă oră atât pentru navigație cât și pentru securitate. Mai mult, veți avea parte de o călătorie confortabilă întrucât AW101 folosește o tehnologie specială pentru reducerea vibrațiilor.

Un alt elicopter, preferat al șefilor de stat, este Sykorsky S92. Capacitatea acestui elicopter este de 9-10 pasageri, cu un interior care poate fi configurat pentru a oferi condiții de birou.

De ce să alegi Heli Taxi Bucuresti?

Există numeroase tipuri de misiuni care se pot executa cu elicopterul. Vă putem pune la dispoziție o aeronavă pentru un zbor de agrement sau pentru transferul pasagerilor dintr-un punct în altul. Mai mult, avem elicoptere dotate pentru lucru aerian (ridicări materiale și scule de regulă pentru transferul în locații inaccesibile rutier) sau filmări aeriene. Contactează-ne, dă-ne toate detaliile despre misiunea ta și îți vom pune la dispoziție cea mai bună ofertă.

Transferul Pasagerilor

inchiriere elicopter VVIP

Pentru transferul pasagerilor, ofertele variază în funcție de mai mulți factori precum numărul pasagerilor, nivelul de confort, dar și aeronavele cele mai apropiate de locația decolării. Acest lucru contează pentru că în oferta finală se tarifează și deplasarea elicopterului gol din locația în care se află până în punctul de unde sunt preluați pasagerii.

Pentru decolare și aterizare folosim, de regulă, heliporturi amenajate. Avem posibilitatea de a utiliza și alte zone în acest sens. Pentru a verifica dacă terenul și spațiul sunt propice, pilotul nostru se va deplasa la fața locului pentru a face o evaluare înainte a confirma dacă putem decola sau ateriza într-o anumită locație.

Lucru Aerian

inchiriere-elicopter6

La categoria Lucru Aerian se încadrează ridicarea și transportul unor echipamente în zone greu accesibile pe cale rutieră (de exemplu montarea stâlpilor de înaltă tensiune în zone montane, inaccesibile pentru camioane).

În funcție de solicitarea ta, îți putem pune la dispoziție un ”air crane” (macara aeriană), care poate ridica 1400 kg, 2500 kg sau - dacă este nevoie - până la 20 de tone. Țineți cont că aceste valori nu sunt fixe, ci trebuie adaptate în funcție de altitudinea la care vor fi ridicate echipamentele și de temperatură.

Elicopterele utilitare mai sunt folosite pentru executarea de lucrări la înălțime (de exemplu la clădirile înalte din orașe sau la acoperișuri de centre comerciale).

Filmări Aeriene

inchiriere-elicopter-pentru-filmare

În industria cinematografică, elicopterele sunt utilizate pentru a obține cadre speciale luate de la înălțime. Uneori, elicopterul trebuie să apară în film, astfel că se filmează cadre exterioare cu aeronava în hangar sau chiar în zbor pentru anumite scene.

Elicopterele pe care le punem la dispoziție pentru filmări aeriene sunt dotate cu platformă giro-stabilizată sau sistem Cineflex.

Heli Tururi din București

Prin intermediul partenerilor noștri de la Activități Cadou Supermarket, îți punem la dispoziție experiențe pe care le poți trăi alături de persoanele dragi.

"Heli Tur din București pentru cupluri la Castelul Bran și Survol deasupra Peleșului” include decolare din București și transfer la Sinaia - aici veți survola Vlea Prahovei și celebrul castel Peleș. Pe urmă, elicopterul vă aduce la Castelul Bran. Dacă nu se desfășoară alt eveniment în zonă, veți avea privilegiul de a ateriza pe domeniul castelului. Un ghid privat vă preia și vă conduce într-o vizită a Castelului lui Dracula.

Catalogul Activități Cadou mai include ”Survol cu Elicopterul deasupra Castelelor Bran și Peleș”, o experiență similară cu heli turul descris anterior, singura diferență fiind că, în acest caz, veți beneficia doar de survol, fără aterizare pe traseu.

Heli Taxi Bucuresti - Zboruri de Agrement

Zborurile de agrement pot include survoluri, lecții introductive de pilotaj (a nu se confunda cu un curs dedicat) sau chiar experiențe inedite precum ”Heli Dining”.

Survol cu Elicopterul în București” cuprinde un zbor de 30 de minute, cu decolare de pe un heliport aflat în apropierea capitalei noastre. O lecție de zbor, în schimb, durează 40 de minute și include un scurt instructaj teoretic urmat de zborul propriu-zis în care pilotul îți va arăta comenzile și rolul lor. Aceasta este o lecție introductivă și nu ține locul unui curs de pilotaj. Totuși, prin intermediul acestei lecții, poți să îți dai seama dacă pilotajul este într-adevăr ceea ce îți dorești.

Chasing the Sunset” este un zbor de 30 de minute, care se desfășoară la Apus. Cea mai bună utilitate pentru această experiență este o cerere în căsătorie lansată în timp ce admirați peisaje extraordinare create de apusul de soare.

Cina cu elicopterul si Heli Biking

Heli Dining” este o altă experiență care creează cadrul unei cereri în căsătorie inedite. Veți decola de pe un heliport aflat în apropiere de București. De aici, veți zbura cu elicopterul până la un restaurant, unde veți ateriza și veți lua cina împreună. La final, elicopterul vă preia și vă aduce înapoi la locul decolării. Cererea în căsătorie poate fi lansată atât în timpul zborului cât și la cină.

Heli Biking & Heli Wine Tasting” îți oferă o doză de adrenalină. Practic, vei porni într-o adevărată aventură. Vei ateriza în vârful unui deal alături de un instructor profesionist. De aici, vei schimba mijlocul de transport - din elicopter în bicicletă. Vei pedala alături de antrenorul nostru 40 de km în coborâre. Pe drum te vei bucura de o degustare de vin la conac și vei vizita două mănăstiri. La sosire, vei avea parte de o masă tradițională, pregătită într-o curte rustică. După cină, vei fi transferat cu mașina înapoi la heliportul de unde ai decolat inițial. Această experiență este mai plăcută alături de un grup de prieteni - noi îți propunem să le trimiți link-ul și să lansezi provocarea!

Cât costă serviciile Heli Taxi Bucuresti?

Unul din cele mai importante criterii la alegerea unui zbor cu elicopterul este prețul. Am vrea să îți putem spune ”tariful pentru zborul X este o sumă anume” și să oferim eventual o listă cu aceste costuri fixe, însă pentru a putea face o cotație mulată pe cerințele tale, avem nevoie de o serie de informații. Acestea includ punctul de plecare și destinația, numărul de pasageri sau confortul necesar.

Un alt factor care poate influența prețul final al misiunii este locul în care se află elicopterul în raport cu locația aleasă pentru decolare. În general, avem elicoptere detașate în apropierea localităților din toată țara, astfel că nu trebuie să se deplaseze goale decât pe distanțe scurte. Există, însă, posibilitatea ca elicopterul necesar pentru zborul solicitat de tine să fie angrenat într-o misiune mai departe decât locul de unde vei zbura, astfel că se generează un cost suplimentar pentru relocarea acestuia.

Pentru a ne transmite toate detaliile de care avem nevoie pentru a-ți oferi cea mai bună cotație de preț, am pregătit un formular de comandă care poate fi regăsit pe site-ul nostru. Completați formularul cu toate informațiile solicitate iar noi reveni în scurt timp cu o ofertă.

Experiențele oferite de partenerii de la Activități Cadou sunt listate pe site-ul lor și au prețurile afișate.

Heli Taxi Bucuresti - Videoclipuri de prezentare

Prezentare Airbus EC135
Prezentare Airbus AS350
Prezentare Agusta AW101
Prezentare Agusta AW139

No Comments Yet.

Leave a comment