Rezervă acum: 0364 405 642

Heli Taxi Bucuresti Constanta

Alege serviciile Heli Taxi Bucuresti Constanta. Îți punem la dispoziție cea mai bună ofertă, concepută în funcție de cerințele tale. Organizăm atât zboruri de agrement (survoluri, lecții de zbor), cât și misiuni de lucru aerian sau filmări aeriene.

Pentru a putea concepe o ofertă personalizată, vom avea nevoie de toate detaliile legate de misiune: locație, număr de Înainte de a îți oferi o cotație de preț, trebuie să cunoaștem toate datele misiunii: ce fel de zbor este (agrement, ridicări aeriene, etc), numărul de pasageri, durata (în cazul în care nu se cunoaște durata exactă, vom estima în funcție de ceea ce trebuie făcut), locația decolării sau confortul solicitat.

Heli Taxi Bucuresti Constanta - Capacitate Aeronave
Niveluri de Confort
De ce să alegi Heli Taxi Bucuresti Constanta?
Care sunt costurile pentru Heli Taxi Bucuresti?
Heli Taxi Bucuresti - Videoclipuri de prezentare

Heli Taxi Bucuresti Constanta - Capacitate Aeronave

Elicopter de 3 pasageri

heli taxi bucuresti constanta
Robinson R44

Dacă ai nevoie de un elicopter de dimensiuni reduse, pentru maxim 3 pasageri, varianta ideală este un Robinson R44, probabil cel mai popular elicopter din lume. Chiar dacă R44 nu oferă condiții de lux, veți avea cu siguranță o experiență plăcută la bordul acestuia. Fiind potrivit pentru zboruri de agrement și transferul pasagerilor, Robinson R44 va fi întotdeauna prima alegere pentru zborurile cu pasageri puțini.

Elicopter de 4 pasageri - EC120

heli taxi bucuresti constanta
Airbus EC120

Airbus EC120 poate transporta maxim 4 pasageri dacă greutatea medie a acestora nu depășește 80 kg / persoană. Viteza de croazieră pe care o atinge această aeronavă este de 223 km/h. Dacă vrei să afli mai multe informații tehnice despre EC120, poți consulta pagina dedicată acestui elicopter.

Heli Taxi Bucuresti Constanta pentru 5 pasageri - AS355

heli taxi bucuresti constanta-airbus-as-355-np
Airbus AS355

În flota noastră se regăsește și Airbus AS355, un elicopter executiv popular în rândul celor care efectuează deplasări în interes de serviciu. Această aeronavă poate fi utilizată, de asemenea, și pentru zboruri alături de familie, interiorul confortabil oferind o călătorie foarte plăcută. Cu o viteză de croazieră de 224 km/h, vei ajunge cu siguranță la timp la orice întâlnire.

Elicopter de 6 pasageri

Inchiriere elicopter de 6 pasageri
Bell 429

Pentru un număr mai mare de pasageri, vă putem pune la dispoziție un elicopter cu capacitate ridicată sau o flotă de elicoptere mai mici. La categoria aeronave mari putem încadra modelul Bell 429, cu capacitatea de 6 pasageri. Acesta dispune de un interior VIP, oferind confort superior.

Mai mult, Bell 429 poate atinge o viteză foarte mare de deplasare (cea de croazieră fiind de 278 km/h), fiind ideal pentru călătorii de serviciu.

Heli Taxi Bucuresti Constanta - Niveluri de Confort

Descoperă aeronavele noastre, clasificate în funcție de confortul oferit. Acestea pot fi economice, executive, VIP sau chiar VVIP.

Nivel Economic

heli taxi bucuresti constanta

Pentru cei care dispun de buget limitat pentru zbor cu elicopterul, recomandăm o aeronavă din clasa economică. Aici se încadrează Robinson R44, popularul model cu capacitatea de 3 pasageri, dar și Airbus EC120. Aceste aeronave oferă un grad de confort scăzut prin comparație cu elicopterele din celelalte clase.

Elicoptere Executive

heli taxi bucuresti constanta

La această categorie se încadrează aeronave folosite în general pentru călătorii de afaceri. Acestea dispun de cabine spațioase și bine dotate. În flota noastră regăsim elicoptere executive precum Airbus AS355 (capacitate 5 pasageri) sau Bell 206.

Pentru misiunile de lucru aerian, vă putem pune la dispoziție un elicopter AS350 B3, echipat pentru ridicări de sarcină la cârlig.

Elicoptere VIP

heli taxi bucuresti constanta-vip-agusta-aw-139

Când spunem ”VIP” ne referim la o clasă superioară, care oferă pasagerilor cele mai bune condiții. Aceste elicoptere dispun de dotări de lux și asigură zboruri la un nivel maxim de confort pentru tine și invitații tăi.

În flota noastră puteți regăsi elicopterul Agusta A109. Acesta poate transporta până la 6 pasageri cu o viteză maximă de 285 km/h. Pentru cereri care implică mai mulți pasageri, vă putem pune la dispoziție o aeronavă Agusta AW139, cu capacitatea de 15 persoane și o incredibilă viteză de croazieră de 306 km/h.

Clasa VVIP

Clasa VVIP include elicoptere speciale, care pe lângă cel mai ridicat grad de confort și cele mai noi tehnologii, sunt echipate cu dotări precum sistem de apărare antirachetă. Acest din urmă aspect le face foarte atractive pentru șefi de stat sau de guverne.

La această categorie se încadrează Agusta AW101, un elicopter spațios și confortabil care dispune, de asemenea, de tehnologie specială pentru reducerea vibrațiilor, asigurând astfel o călătorie mult mai plăcută pentru pasageri.

Un elicopter popular în rândul șefilor de stat este Sykorsky S92. Aceasta este o aeronavă de mari dimensiuni - poate transporta până la 10 pasageri - cu un interior spațios care poate fi configurat chiar ca și birou.

De ce să alegi Heli Taxi Bucuresti Constanta?

Poți alege elicoptere pentru zboruri de agrement, lecții de pilotaj sau chiar lucru aerian sau filmări aeriene. Indiferent de tipul cererii, îți vom pune la dispoziție cea mai bună ofertă, pliată pe ceea ce ai nevoie.

Transferul Pasagerilor

inchiriere-elicopter6

Înainte de a oferi o cotație pentru transferul pasagerilor dintr-un punct în altul, trebuie să ținem cont de factori precum numărul pasagerilor, nivelul de confort solicitat, durata zborului și locația în care se află aeronava în raport cu locul decolării. Dacă elicopterul cel mai potrivit pentru misiunea voastră se află la distanță mai mare, costul final va include și taxa de delocare a acestuia. Prin delocarea elicopterului înțelegem deplasarea fără pasageri din locația în care se află până în noul punct de decolare.

De regulă aterizăm și decolăm de pe heliporturi amenajate. Dacă în cererea ta menționezi un loc anume din care s-ar putea decola, pilotul nostru se va deplasa la fața locului pentru a face o evaluare înainte de a confirma dacă acest lucru este posibil.

Lucru Aerian - Ridicări Echipamente

Dacă trebuie să transporți echipamente grele în locații în care accesul pe cale rutieră este dificil sau chiar imposibil, cea mai bună soluție sunt serviciile Heli Taxi Bucuresti Constanta.

Elicopterele de tip ”air crane” (macara aeriană) din flota noastră pot ridica până la 1400 kg, 2500 kg sau chiar până la 20 de tone dacă este necesar.

Filmări Aeriene

inchiriere-elicopter-pentru-filmare

De-a lungul timpului, am primit cereri din partea producătorilor de film fie pentru cadre cu elicopterul aflat la sol sau în zbor fie pentru posibilitatea de a filma de la bordul aeronavei. Pentru filmările efectuate de la înălțime, vă putem pune la dispoziție elicoptere dotate cu platformă giro-stabilizantă și sistem Cineflex.

Heli Tururi din București

Partenerii noștri de la Activități Cadou Supermarket au un catalog vast de experiențe care include și survoluri sau lecții de zbor cu elicopterul. Pe lângă zborurile de agrement, același catalog include activități inedite precum Heli Tururi sau chiar cină cu elicopterul.

Heli Tur din București la Castelul Bran și Survol deasupra Peleșului” - zburați cu elicopterul de la un heliport din apropierea capitalei până la Bran. Aici veți putea admira celebrul Castel al lui Dracula de la înălțime, apoi veți ateriza pentru o vizită alături de ghid privat. După vizitarea Castelului Bran, decolați spre Sinaia și admirați Palatul Peleș din elicopter. Experiența se încheie după întoarcerea la heliport.

Survol cu Elicopterul deasupra Castelelor Bran și Peleș” - această experiență este similară cu turul anterior. În acest caz, însă, veți survola Castelele Bran și Peleș de la înălțime fără a ateriza pentru vizite. Singurul loc în care se aterizează este heliportul, la finalul zborului.

Zboruri de Agrement

Zborurile de agrement pot fi survoluri de 30 de minute sau chiar lecții introductive de pilotaj.

Survol cu elicopterul în București” sau în Constanța - 30 de minute de zbor (timpul include decolarea și aterizarea), o experiență perfectă pentru cineva care nu a mai zburat cu elicopterul.

Lecție de zbor cu elicopterul în București” - scurt curs de pilotaj care durează 40 de minute, din care 10 minute reprezintă un scurt instructaj teoretic iar 30 de minute se desfășoară zborul propriu-zis. Această experiență nu a fost concepută ca și echivalentul unui prim curs de pilotaj. Mai degrabă, prin acest zbor, vei putea să îți dai seama dacă îți dorești într-adevăr să urmezi un curs specializat. Această experiență este disponibilă și în Constanța.

Chasing the Sunset în București sau în Constanța” - o experiență specială, un zbor de 30 de minute de neuitat în timpul Apusului de Soare. Peisajele care îți taie respirația creează, de exemplu, un moment special, perfect pentru o cerere în căsătorie.

Champagne Flight - Zbor cu elicopterul pentru 2 în Constanța” include un tur de 20 de minute cu elicopterul în timpul căruia veți servi un pahar de șampanie.

Experiențe Inedite - Heli Dining și Heli Biking

Heli Dining în București sau Constanța” - o experiență inedită pe care o vei desfășura alături de cineva special. Decolați de pe un heliport din apropierea capitalei și zburați până la un restaurant de lux unde vă veți bucura de o cină delicioasă. În timpul cinei, poți face o declarație de dragoste sau poți lansa chiar o cerere în căsătorie. După cină, elicopterul vă preia și vă transferă înapoi la heliport.

Heli Biking & Heli Wine Tasting” - bucură-te de o doză de adrenalină alături de prietenii tăi. Alege o experiență inedită care include aterizare în vârful unui deal, urmată de o coborâre de 40 de km pe biciclete. Pe drum, opriți pentru o degustare de vin precum și pentru vizitarea unui muzeu și a două mănăstiri. La sosire, bucurați-vă de o masă tradițională pe care o veți savura într-o curte rustică. După cină, o mașină vă preia și vă transferă înapoi la heliport.

Heli Taxi Bucuresti Constanta - Cotații de Preț

Fiecare cerere de cotație este unică în felul ei. Clienții care ne contactează își doresc diverse tipuri de zboruri, în diverse condiții, astfel că trebuie să concepem cotații de preț personalizate în funcție de ceea ce se solicită. Din acest motiv, de multe ori nu putem să îți dăm prețul pe loc la telefon, ci va trebui să colectăm câteva informații pe baza cărora îți vom face o ofertă avantajoasă.

Informațiile care ne interesează în mod deosebit sunt punctul de plecare și destinația, numărul de pasageri, nivelul de confort solicitat sau dacă se dorește și retur. Dacă planul vostru include întoarcere în ziua următoare, luați în calcul faptul că elicopterul trebuie să vă aștepte, ceea ce poate duce la costuri suplimentare, inclusiv pentru cazarea pilotului.

Un alt factor important este locul în care se află elicopterul în data decolării. De regulă elicopterele sunt angrenate în misiuni pe tot teritoriul țării, astfel că există situații în care cea mai potrivită aeronavă trebuie să se deplaseze goală pe o anumită distanță pentru a vă putea prelua. În acest caz, pot interveni costuri pentru delocarea elicopterului.

Pentru a facilita colectarea datelor necesare, am pus la punct un formular de cotație. Tot ce ai de făcut e să îl completezi și să îl trimiți. Colegii noștri vor prelua cererea și vor reveni către tine cu cea mai bună cotație.

Heli Taxi Bucuresti Constanta - Videoclipuri

Prezentare Airbus EC135
Prezentare Airbus AS350
Prezentare Agusta AW101
Prezentare Agusta AW139

No Comments Yet.

Leave a comment